Wienerberger Mesterház Program

Cégünk mesterház oklevele

Elsők között csatlakoztunk a Wienerberger Házak programhoz. Ekkor a vásárlók kegyét keresve A Cég létrehozta Piliscsabán a Wienerberger Házak bemutató telepét, 3 típusház felépítésével. Ebből a “Merkúr” házat mi építhettük. Évek során ebből a kezdeményezésből alakult ki a Wienerberger Mesterház Program, amely kiépítésénél a Nagyprezentációkon folytatott hosszú-hosszú megbeszélések és levélváltások alkalmával –úgy érzem – mi is szerepet játszottunk.

Természetesen azonnal jelentkeztünk a Mesterház Kivitelezők közé, és az első (országos) hetven Mesterházból hét házat mi építettünk föl. Azóta is igyekszünk minden házunkat a “Mesterház minőségben” építeni, így évről évre több oklevelet nyerünk el megrendelőink részére.

Ezek után természetesen részt vettünk a PROFI tégla magyarországi bevezetésében, azonnal jelentkeztünk az oktatásra, és megszereztük a jogot a PROFI tégla használatára. Az országban elsők körött alkalmaztuk a DRYFIX rendszert, erről a solymári ház építésénél oktató film is készült.

A film megtekintéséhez kattinson ide ›

A POROTHERM Profi és DRYFIX extra téglákról itt tudhat meg többet ›

Néhány mesterház oklevél, melyeket az általunk felépített házakért kaptunk ›

Bemutató néhány mesterfogásról ›