Bemutatkozás


Kopanecz Gábor
2KOP Kft. ügyvezető

Jómagam 1999 óta tevékenykedem az építőiparban, ami már nagyon sok kihívás elé állított úgy a megrendelők egyedi igényei, mint a piac alakulása miatt, de büszkén mondhatom, hogy ez idáig legnagyobb részt sikeres projekteket tudhatok a hátam mögött.

Sokan azért nem mernek házépítésbe fogni, mert félnek az ezzel járó bonyolult döntési folyamatoktól, nem bíznak az építési vállalkozó tisztességes munkavégzésében, ugyanakkor a generálkivitelezés összetett logisztikáját civil életük mellett nem tudják vállalni. A 2KOP Kft. elvégzi a háztervezést, leveszi válláról az alvállalkozókkal történő egyeztetéseket és az Éberhardt Ház építőanyag kínálatával, mint hátérrel, komplex kivitelező, fővállalkozó csapataként kiváló minőségű munkát nyújt Önnek. Magasépítési, útépítés, távközlés építési, illetve erősáramú hálózat tervezési, szerelési piacon tevékenykedünk.

Fő munkaterületünk Budapest és környéke, elsősorban Pest megye. Tapasztalataink szerint ennél távolabb már nem tudunk versenyképes árakon munkát vállalni. A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek.

Amennyiben kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére: 2kop@2kop.huBarasits Anikó
irodavezető

Bár mindig is nagy csodálattal figyeltem, ahogy a terveken szereplő rajzok alapján kézzel foghatóvá válik, megvalósul egy ház, az én feladatom több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött az iroda működésének biztosítása, ezzel támogatva a csapatot megrendelőink álmainak megvalósításában.Kopjás Gábor
2KOP Kft. építési ágazatvezető

1991 óta tevékenykedem az építőiparban. A 2KOP Kft-vel 2002 óta szoros az együttműködésem. Ezen időszak alatt számos házépítést illetve felújítást végeztük el közösen, a megrendelők maradéktalan megelégedése mellett és cégünk elvárásainak megfelelően. A 2KOP Kft vezetősége által kialakított szemléletmódot és üzleti magatartást illetve a megrendelőkkel kialakított kommunikációt teljes mértékben sajátomnak tekintem és a magas szintű elvárásoknak mindig igyekeztem és igyekszem megfelelni.

 

 

LaBouff Zsuzsanna
2KOP Kft. tervezési ágazatvezető

A 2KOP Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt házépítőknek, felújítóknak így már a tervezésnél segítségükre tudunk lenni megrendelőinknek és a szakértéssel kapcsolatos feladatokat is ellátjuk. Építészeti, belsőépítészeti, statikai, valamint úttervezéssel foglalkozunk. Szakági tervezők bevonásával generáltervezést (háztervezést és lakástervezést) is vállalunk. Fontos számunkra partnereink gazdasági lehetőségeinek figyelembevétele, a hatóságok által elvárt követelmények magas szakmai szinten történő teljesítése, valamint a megbízó jogainak és érdekeinek érvényesülése. Megbízóinkat az engedélyező hatóságoknál és szakhatóságoknál igény szerint képviseljük, az engedélyek megszerzéséhez szükséges egyeztetéseket lefolytatjuk. Bármely épülethez energia tanúsítvány elkészítését, a kompetenciánkba tartozó szakterületeken igazságügyi szakértést vállalunk.

 

A 2KOP csapatának további tagjai ágazat szerint:

Nemes István – mélyépítés: vállalkozásom 1997 óta foglalkozik bontással és mélyépítéssel. Mindennemű, gépi erővel végezhető földmunkát korszerűsített gépparkunk segítségével végzünk. Szolgáltatásaink:
– bontási munkák
– mélyépítés
– szóródó áruszállítás
– térburkolat készítés
– útépítés

Pókecz István – gépészet: több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött végzek teljes körű épületgépészeti munkákat. Szolgáltatásaim:
– vízszerelés
– gázszerelés
– fűtésszerelés
– padlófűtés
– mennyezet- és oldalfalfűtés, illetve hűtés
– központi porszívó beszerelése
– szellőzéstechnika
– teljes körű anyagbeszerzés

Serfel Tibor – festés: a szobafestő-, mázoló, tapétázó szakmában 1988 óta dolgozom. 1994-től 2 éven át Németországban vállaltam munkát, ahol főként belső dekorok, illetve kültéri szigetelés területén szereztem jelentős tapasztalatot. Mostanra egy 5 főből álló dinamikus, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal dolgozom. Szolgáltatásaink:
– festés, mázolás, tapétázás
– antikolás
– régi bútorok restaurálása
– folyékony tapétázás
– belső hőszigetelés
– teljes körű Dryvitozás saját állványrendszerrel

Bernhauser Tamás – klíma: cégünk 1998 óta működik folyamatosan a klíma és hűtéstechnológia területén. Főbb tevékenységeink a lakossági és közületi klímaberendezések forgalmazása és telepítése, a tervezéstől a kivitelezésig. Szolgáltatásaink:
– split komfort klímaberendezések inverteres technológiával
– hűtés-fűtés levegő, víz, hőszivattyúkkal
– ipari berendezések, légkezelők, hűtőkamrák
– a forgalmazott készülékek szervizelése, karbantartása.

Milbich Márton – lakatosmunkák: 1993-ban alapítottuk vállalkozásunkat. Munkatársaim több éves gyakorlattal és kitűnő szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk fő profilja épületlakatos és szerkezetlakatos munkák, mint például:
– kapuk-, kerítések gyártása
– külső és belső korlátok, ablakrácsok gyártása
– tető vasszerkezeteinek készítése
– garázsajtók és kovácsoltvas termékek gyártása
– garázsajtó és kertkapu motorizálása
– általános szerkezetlakatos munkák
– lefolyórácsok készítése
– reklámtáblák gyártása

Kmetty János okl. építőmérnök – hő- és vízszigetelések: 1981 óta foglalkozom vízszigeteléssel, cégünk K & K SZIG KFT. 2002 óta. Fő profilunk lapostetők, teraszok hő– és csapadékvíz elleni szigetelése, építmények talajpára, talajnedvesség és talajvíz elleni szigetelése. Alkalmazott technológiák vízszigetelésben: modifikált bitumenes lemezes, PVC műanyag lemezes és EPDM műgumi lemezes technológiák, 10-15 év szavatossággal.

Csernák Zoltán – építőmester

Juhász Tamás – építőmester

Az építőiparban tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Közös munkánk a 2Kop kft-vel 2009-ben kezdődött. Cégünk fő profilja családi házak teljeskörű kivitelezése, azon belül:
– szerkezetépítés
– gépi vakolás
– aljzatbetonozás
– gipszkartonozás
– térkövezés
– Dryvit rendszer

Belloni Ádám – műbútorasztalos


Béki Tibor – ácsmester

Bécsi György – betonozás

Takács Attila – burkolás

Kassai Zsolt – bádogozás

Farkas Zsolt – gépészet

 

A 2 Kop Kft. büszke arra, hogy olyan ifjú tehetséget indított el a pályán gyakornoki munkalehetőséget biztosítva számára, mint Juhász Mátyás.

 

Juhász Mátyás
2KOP Kft. projekt koordinátor

2012-ben kerültem a 2KOP Kft-hez gyakornokként. Azóta több sikeres projektben volt szerencsém tevékenyen részt venni: építettünk családi házat, újítottunk fel lakást, parkolóházat, részt vettünk műtárgyak kialakításában. Tevékenységi köreink lefedik az építőipari szakiparok jelentős részét. Munkánk meghatározó alappillérei az őszinte, lényegretörő kommunikáció, a tisztességesen elvégzett munka és a precíz, áttekinthető pénzügyi elszámolás.

Munkájához sok sikert kívánunk!